Posjetio omladince londonskog kluba

Hazard u Grčkoj dokazao da će mu Chelsea zauvijek ostati u srcu

Endin Čaušević

Belgijski fudbaler Eden Hazard prije nekoliko sedmica zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida.

Hazard je nakon sedam godina odlučio da napusti Chelsea i prihvati novi izazov u svojoj karijeri, ali je poručio da će londonski klub zauvijek ostati u njegovom srcu.

Da to nije bila izjava reda radi ovaj Belgijanac je pokazao prilikom svog odmora. Hazard je otputovao u Grčku kako bi se priključio omladinskim kategorijama Chelseaja.

Hazard je iskoristio priliku da posjeti omladince Chelseaja i s njima zaigra fudbal što je sve oduševilo. Iako se nalazi na odmoru nakon duge sezone nije mu bilo teško da izdvoji sat vremena i obraduje mlade nade londonskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.