Chelsea napravio veliki problem Atleticu: Platite, ili se Morata vraća u London!
Morata je postigao 6 golova za Atletico

Klub iz Madrida u neočekivanim problemima

Chelsea napravio veliki problem Atleticu: Platite, ili se Morata vraća u London!

S. Pašalić

Chelsea je upozorio Atletico Madrida da je spreman povući Alvara Moratu sa posudbe ukoliko španski klub ovog ljeta ne otkupi njegov ugovor.

Morata je u januaru ove godine stigao na 18-mjesečnu posdubu, ali engleski klub ima mogućnost da ga prije vremena vrati nazad ukoliko ga Atletico ne kupi.

Chelsea ima zabranu kupovanja novih igrača u naredna dva prelazna roka, pa bi im i povratak Morate dobro došao, a sada je od madridskog kluba spreman tražiti 50 miliona funti.

Problem je to za Atletico koji je već potrošio 120 miliona eura na dovođenje Joaa Felixa iz Benfice, ali je problem i za Moratu koji je izrazio želju da ostane u Madridu.

Engleski klub s druge strane traži način kako da nadoknadi golove Edena Hazarda s obzirom da će on postati novi igrač Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pulisic ce biti zvijezda iduce sezone, brz, okretan, ima sut sa obe noge, brzi od Hazarda, moze da igra na obe strane i sredinu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi