Rahsford ostaje vjeran Unitedu

Kakav dan za Unitedove navijače: Wan-Bissaka došao, sada potpisuje i engleski reprezentativac

Edmir Škorić

Aaron Wan-Bissaka je prvo veće pojačanje Manchester Uniteda za narednu sezonu.

Crveni vragovi su za 55 miliona eura kupili ovog sjanog beka iz Crystal Palacea, a on naravno neće biti jedino pojačanje. Očekuje se dolazak još nekolicine sjajnih igrača, no jednakim pojačanjem mogu da se nazovu i oni koji su odlučili da ostanu.

Iako se povezivao s mnogim klubovima, Marcus Rashford je odlučio da ostane lojalan Manchesteru i spreman je da potpiše novi ugovor.

Engleski reprezentativac je ponikao u Manchesteru i ne želi tako lako da okrene leđa najdražem klubu. Prihvatio je uslove oko novog ugovora, mada će dobiti ogromnu povišicu.

Prije Rashforda je potpisao i Juan Mata, doveden je Daniel James iz Swanseaja za 20 miliona eura i polako se formira tim s kojim će Ole Gunnar Solskjaer da napadne vrh engleske Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako je to uopće i realno pored Manchester Cityja i Liverpoola, koji će i naredne sezone da vode glavnu riječ.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.