United i Barca otvaraju pregovore, Rakitić seli na Old Trafford?

Katalonci žele 50 miliona eura

United i Barca otvaraju pregovore, Rakitić seli na Old Trafford?

Edmir Škorić

Manchester United se ponovo interesuje za Ivana Rakitića, javljaju mediji u Španiji.

Rakitić se ranije povezivao s Unitedom, a sada engleski klub pojačava interse u želji da dovede hrvatskog reprezentativca, koji je zamišljen kao zamjena za Paula Pogbu, budući da se Francuz sve snažnije povezuje s Real Madridom.

United je prije nekoliko sedmica kontaktirao Barcu kako bi se pokušali dogovoriti oko Rakitića i stopera Umtitija, a sada sa Old Trafforda ponovo zovu, ali isključivo kako bi Katalonce nagovorili na prodaju bivšeg igrača Seville.

Manchester ima ozbiljan problem jer ne igra u Ligi prvaka i to je nešto što odmaže kada su u pitanju nagovori igrača da potpišu, ali vjeruje se da United ima dobre šanse da dovede Rakitića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Operacija Rakitić je nastavljena, United je prvi favorit za njegovo dovođenje, a Barcelona ne želi da pregovara za iznos manji od 50 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi