Na Pecari se nije naigrao

Bivši fudbaler Širokog Brijega potpisao za Hajduk

HNK Hajduk angažovao je još jedno pojačanje za narednu sezonu.

Za Splićane će, kako prenose hrvatski mediji, u budućnosti nastupati i 21-godišnji Luka Grubišić koji je jedan dio karijere proveo i u Bosni i Hercegovini nastupajući za Široki Brijeg.

Na Pecari se talentovani Grubišić nije naigrao, sakupio je tek dva nastupa u Premijer ligi BiH, međutim u međuvremenu je nastupima za Dugopolje skrenuo pažnju Hajduka i završio na Poljudu.

Grubišić je s Hajdukom potpisao ugovor na godinu s opcijom produženja saradnje.

U Hajduku s njegovim imenom od ranije upoznati, s obzirom da je na Poljudu i napravio prve fudbalske korake, a kasnije je i kao igrač RNK Split osvojio juniorsko prvenstvo Hrvatske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.