Navijači Liverpoola provociraju

Velika provokacija iznad trening centra Manchester Uniteda

Fudbaleri Manchester Uniteda se sigurno nisu osjećali prijatno danas u trening centru u Australiji. 

Naime, navijači Liverpoola su organizovali i platili avion koji je letio iznad Trening centra najvećeg rivala, a koji je sa sobom 'vukao' natpis 'Liverpool - šest puta prvak Evrope".

U pitanju je velika provokacija za fudbalere, stručni štab i navijače Uniteda koji ove sezone neće imati priliku da postanu prvaci Evrope, obzirom da neće igrati Ligu šampiona već Evropa ligu.

Liverpool možda ima manji broj titula od najvećeg rivala u Premier ligi, ali zato u Ligi prvaka vodi sa šest prema tri.

Podsjetimo, Redsi su u nedavnom finalu Lige prvaka savladali Tottenham u Madridu sa 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, i navijači Redsa bi bili vrlo sretni kada bi klub konačno prekinuo crni niz i osvojio Premiership. Podsjetimo, posljedni put je Liverpool bio prvak Engleske 1990. godine.

Svemu dodajmo kako se United trenutno nalazi na pripremama u Australiji gdje će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.