Manchester United spremio ponudu za Sergeja!
Srbijanski veznjak je eksplodirao u Seriji A. Imao je dosta fantastičnih utakmica, ali mnogi smatraju da je ipak precijenjen (Foto: EPA)

Nude 72 miliona funti

Manchester United spremio ponudu za Sergeja!

M. Šljivak

Manchester United spremio je ponudu za veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića-Savića.

Kako navodi Sky Sports, tim sa Old Trafforda je rimskom timu spreman uplatiti 72 miliona funti za reprezentativca Srbije, ali to možda ne bude dovoljno.

Predsjednik Lazija Claudio Lotito u nekoliko navrata je isticao kako za usluge 24-godišnjeg veznog fudbalera želi minimalno 100 miliona eura, a ni Sergej ne žuri sa odlaskom.

Istina, on bi volio da promijeni sredinu. Međutim, ne želi previše forsirati i spreman je ostati u Rimu još jednu sezonu.

SMS je dugogodišnja želja Crvenih đavola. Posebno je interes za njega bio aktivan u eri Josea Mourinha, ali do dogovora o transferu nikada nije došlo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milinković-Savić je proteklih pet sezona igrač Lazija. Za klub je odigrao 138 utakmica i postigao je 31 pogodak.

Pored interesa Manchester Uniteda, ovaj fudbaler se najčešće povezuje sa prelaskom u redove francuskog prvaka PSG-a.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi