Na sreću bit će im saigrač

Hazard "dijelio ćevape" igračima Reala

Admin Čaušević

Mnogi defanzivci Real Madrida će nakon prvih treninga u novoj sezoni pomisliti da će na njihovu sreću dijeliti svlačionicu s Edenom Hazardom.

Hazard se ovog ljeta priključio kraljevskom klubu u transferu vrijednom 100 miliona eura te je na prvim treninzima pokazao kakav je zapravo igrač.

Omaleni Belgijanac je kao što se može vidjeti u kratkom klipu svoje saigrače driblao praktično kako je htio, a neki su ga uzalud pokušavali zaustaviti klizećim startovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Nema dileme da će Hazard za kratko vrijeme postati ljubimac zahtjevne publike na stadionu Santiago Bernabeu prvenstveno zahvaljujući svojim magičnim potezima.

Inače, prvu pripremnu utakmicu na turneji u Americi Real će igrati 20. jula u Houstonu, a protivnik će im biti Bayern.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.