Pogledajte Hazardovu reakciju kada mu je skromni Japanac otkrio šta radi pred svaki meč

Novi igrači Reala

Pogledajte Hazardovu reakciju kada mu je skromni Japanac otkrio šta radi pred svaki meč

A. Čaušević

Real Madrid je do sada doveo niz novih fudbalera uključujući Edena Hazarda iz Chelseaja i Takefusa Kuba iz Tokija.

Talentovani Japanac je četiri godine bio član Barcelonine akademije, ali je na kraju od odlučio potpisati za Kraljevski klub.

Kubo je impresionirao sve u stručnom štabu te bi za prvi tim mogao zaigrati puno prije od planiranog obzirom da je priključen mlađem timu.

Zanimljiv video snimljen je pred jedan od treninga Reala na turneji u SAD--u kada Kubo prilazi Hazardu.

Skromni Japanc je prišao belgijskoj fudbaleru te mu je rekao kako prije svojih mečeva uvijek gleda snimke njegovih poteza s utakmica.

"Kvalitet", kratko mu je odgovorio Hazard nakon čega su se obojica fudbalera počela smijati.

Reporter je zatim upitao Hazarda da li Kubo zaista igra dobro, da bi uslijedio snalažljiv odgovor novog "galaktikosa": "Pa ako gleda moje snimke..."

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije