Trener Sarajeva poziva na oprez

Bordo tim trenirao u Škotskoj

Musemić pred Celtic: Kažnjavaju svaku grešku, nadam se da smo nešto naučili

S. Pašalić

FK Sarajevo je obavio posljednje pripreme pred revanš meč prvog pretkola Lige prvaka protiv Celtica.

Bh. prvak je u Glasgow doputovao jučer, a večeras je obavljen posljednji trening pred novi okršaj sa prvakom Škotske.

U prvom susretu igranom na stadionu Asim Ferhatović Hase bilo je 1:3, a Husref Musemić se nada da se neće ponoviti iste greške.

"Timovi poput Celtica kažnjavaju svaku grešku, a tako je bilo. Primili smo naivne golove i nadam se da smo naučili nešto", rekao je Musemić u najavi utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kovačević, Dizdarević, Šerbečić, Lazić, Kurdić, Šabanović, Hebibović, Hodžić, Šišić, Gavrić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Rahmanović, Salčin, Đokanović, Guzina, Handžić i Oremuš su igrači koje je Musemić poveo u škotsku prijestolnicu.

Utakmica se igra sutra od 20:45 na stadionu Celtic Park, a glavni sudija će biti Alain Durieux iz Luksemburga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.