Nema više ulaznica! Celtic Park rasprodan za meč protiv Sarajeva

Utakmica se igra sutra

Nema više ulaznica! Celtic Park rasprodan za meč protiv Sarajeva

Fudbalere Sarajeva sutra u Glasgowu očekuje revanš meč 1. pretkola Lige prvaka protiv Celtica.

Šanse za prolazak bh. prvaka u narednu fazu takmičenja su male s obzirom da su Škoti u prvom meču slavili s 3:1, međutim utjeha je što Sarajevo i nakon eliminacije automatski ide u 3. pretkolo Evropske lige.

Izabranici Husrefa Musemića otputovali su u Glasgow s namjerom da odigraju kvalitetan meč i da se na velikoj sceni predstave u najboljem svjetlu. Utakmica na Celtic Parku bit će veliko iskustvo za svakoga punaosob, pogotovo ako se uzme u obzir da će tribine stadiona biti ispunjene gotovo do posljednjeg mjesta.

Objavili su to i škotski mediji, navodeći kako su 'planule' sve karte koje su bile u prodaji i da će skoro 50.000 gledalaca nazočiti utakmici između Celtica i Sarajeva.

Nadaju se također Škoti kako će susret sa Sarajevom biti formalnost za tima Neila Lennona, no u taboru Kelta maksimalno uvažavaju bh. prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Želimo izaći na teren i pokušati ostvariti pobjedu, ali također i pokazati poštovanje prema protivniku. U ovom takmičenju nema laganih timova, imamo lijepu prednost, ali još ništa nije gotovo. Nadam se da možemo biti još oštriji i agresivniji nego u prvoj utakmici", rekao je trener Celtica.

Meč se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 20:45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mugdym
Naprijed Sarajevo!Pozz iz Zenice on navijača Željezničara
13 0
ljoze01
Ovo sve horde pokupovale... ima ih 25
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi