Macron ostao sponzor

Zrinjski ima nove dresove, premijeru će imati sutra

HŠK Zrinjski predstavio je novodizajnirani dres koji će fudbaleri nositi u novoj sezoni.

I u budućnosti tehnički sponzor Plemića bit će italijanski proizvođač sportske opreme Macron, s kojim je saradnja, koja je počela u januaru 2017. godine, produžena na još dvije godine.

Potvrdio je to Zrinjski i putem zvanične stranice, navodeći kako je Macron povodom produženja saradnje kreirao i novi dres čija će premijera biti sutra protiv Akademije Pandev u Evropskoj ligi.

Dres je, naravno, u bijeloj boji i krasi ga prepoznatljiva crvena lenta, a u Zrinjskom se nadaju kako će im donijeti sreću u narednoj sezoni u kojoj je cilj vratiti šampionski trofej Pod Bijeli brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako je suditi po komentarima, navijači su oduševljeni. Kako se vama sviđaju?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.