Naredni rival HŠK Zrinjski započeo saradnju sa Barcelonom

Utrecht potpisao bitan sporazum

Naredni rival HŠK Zrinjski započeo saradnju sa Barcelonom

M. Šljivak

HŠK Zrinjski sutra će Pod Bijelim brijegom odraditi revanš meč Evropske lige protiv makedonske ekipe Akademija Pandev.

Plemići su u prvom meču odigranom u Skoplju, zakoračili u narednu fazu takmičenja i zaista je teško vjerovati da mogu ispustiti prednost od 3:0 na svom terenu.

Protivnik u drugom pretkolu predstavniku BiH bit će holandski Utrceht. U tim duelima tim iz Eredivisie je svakako favorit, ali se rukovodstvo ovog tima potrudilo da napravi i sjajnu stvar za budućnost.

Tako je holandski tim prije nekoliko dana potpisao ugovor o saradnji sa španskim prvakom Barcelonom. Ova saradanja znači da će katalonski gigant u narednom periodu poslati neke mlade igrače u Utrecht, kako bi sticali neophodno seniorsko iskustvo.

Utrecht se u narednim godinama želi uključiti u borbu za sam vrh holandskog fudbala. Vjeruju da je saradnja sa Barcelonom jako dobar način da se krene u bitku sa velikanima kao što su Ajax, PSV ilI Feyenoord i da će imati veliku korist od saradnje sa Barcelonom.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Dueli sa Utrechtom za Zrinjski će sasvim sigurno predstavljati velike izazove, ali u modernom fudbali apsolutno niko nije nepobjediv.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nemozetako
Otrest ce ih Utrecht ko budale
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi