Nova zvijezda Manchester Uniteda

Mislite da je Wan-Bissaka preplaćen? Pogledajte ovaj start!

Admin Čaušević

U transferu vrijednom 50 miliona eura Aaron Wan-Bissaka je iz Crystal Palacea prešao u Manchester United. 

Dovođenje U21 reprezentativca Engleske mnogi su uzeli da dosta skepticizma, posebno ako se u obzir uzme iznos koji je potrošen na njegovo angažovanje.

Međutim, Wan-Bissaka igra sjajno na pripremama, a da se radi o izuzetno dobrom igraču potvrdio je to i u duelu s Interom.

Wan-Bissaka je odigrao kratak povrtani pas svom saigraču, a onda je impresivnim startom stigao Dalberta te savršenim klizećim startom izbio loptu u aut.

Skupocjeno pojačanje je pohvalio i menadžer Crvenih đavola, Ole Gunnar Solskjaer koji je pohvalio radnu etiku mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Aaron je jedan od najboljih nadolazećih defanzivaca. Ima ispravnu radnu etiku, talenat i mentalitet da igra za Manchester Untieda i tačno se uklapa u tip igrača kakvog smog tražili", rekao je Norvežanin.

Inače, Manchester United je pobijedio Inter s minimalnih 1:0, a turneju u Aziji nastavlja u u četvrtak utakmicom protiv Tottenhama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.