Sjajni Kolumbijac

James Rodriguez stigao i obavio prvi trening pred start nove sezone

Admin Čaušević

Među fudbalerima čije se ime najviše spominjalo tokom ove fudbalske pijace nalazi se i James Rodriguez. 

Čekajući konačnu odluku o svojoj budućnosti sjajni Kolumbijac se pridružio igračima Real Madrida i obavio prvi trening pred novu sezonu.

Od posljednjeg Jamesovog treninga u opremi Reala prošlo je čak 787 dana. Bilo je to dan uoči finala Lige prvaka 2017. godine kada je Zinedine Zidane definitivno prekrižio.

Nakon toga odlični veznjak je poslan u Bayern na dvogodišnju posudbu, Bavarci su odlučili da ne otkupe njegov ugovor i sada on u iščekivanju definitivne odluke u kampu Valdebebas trenira s igračima Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Rodrigueza su najviše zainteresovani Atletico Madrid i Napoli, a posljednjih dana se špekuliše i o mogućem ostanku u Kraljevskom klubu.

Inače, ovaj 28-godišnjak s Real Madridom ima ugovor s Realom do ljeta 2021. godine, a za njegov igrački karton Los Blancosi žele najmanje 40 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.