Real Madrid predstavio novi dres koji neodoljivo podsjeća na Betis

Treća garnitura

Real Madrid predstavio novi dres koji neodoljivo podsjeća na Betis

Endin Čaušević

U Real Madridu nije baš bajna situacija pred početak nove sezone barem što se tiče igara u pripremnim utakmicama.

Navijači kraljevskog kluba nisu baš optimistični pred početak nove sezone, ali jasno je da prostora za napredak još uvijek itekako ima za tim Zinedinea Zidanea.

Dok se igrači Reala nalaze na pripremama klub je danas predstavio i treću garnituru dresova za novu sezonu.

Na dresovima dominira zelena boja što nije baš previše oduševilo navijače Reala. Adidas nije previše eksperimentisao s dizajnom osim boje koja neodoljivo podsjeća na dres Betisa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, s obzirom da je ovo treća garnitura dresova ne očekuje se da ćemo previše gledati Kraljeve u njima u novoj sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi