Madriđani spremni da ga puste

Real Madrid i dalje prodaje Jamesa, postavljena i cijena

Edmir Škorić

Kolumbijski reprezentativac još uvijek ne zna gdje će igrati naredne sezone.

Nakon što je dvije sezone proveo na posudbi u Bayernu, James je dospio na 'ničiju zemlju'. Real Madrid ga ne planira zadržati, Bayern nije želio da otkupi njegov ugovor, a potencijalni kupci nikako da završe posao.

Uprava Reala ga je navodno obavijestila o ostanku u klubu nakon katastrofalnog poraza od Atletica i povrede Marca Asensia, no španska novinarka Maria Lourdes Garcia Gampos je danas objavila nove informacije.

Ona tvrdi da je Real i dalje spreman prodati Jamesa i da je određena cijena za njega. Tako će klub koji želi da dovede veznjaka morati da plati 50 miliona eura.

James se dugo povezuje s Napolijem, no danas je stigao u Madrid i odradio je prvi trening s ekipom uoči početka nove sezone.

Uz Napoli, interes za Jamesom pokazao je i madridski Atletico, no vjeruje se da Real neće dozvoliti igraču prelazak u redove gradskog rivala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilo kako bilo, James je u nezavidnoj situaciji, još uvijek nije siguran u konačnu odluku, ali nije ni isključeno da na kraju ipak nosi dres Reala i da pokuša da se izbori za startnih 11 u Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.