Igra odlično u Pogonu

Hvala Hajduče! Poljaci se zahvalili na bh. fudbaleru

Kupovina u Hajdukovom izlogu za Pogon iz Szczecina ispostavila se kao više nego dobar potez.

Poljski tim je sa Poljuda doveo Zvonimira Kožulja koji je u prošloj sezoni briljirao, a sa sjajnim igrama nastavio je i u novoj takmičarskoj godini. U dvije utakmice dva puta je bh. fudbaler tresao protivničku mrežu i pritom jednom asistirao.

Sjajna statistika, očekivano, bila je dovoljna da se Kožulj ponovo nađe u najboljoj momčadi Ekstraklase, a osim njega u prošlom kolu se istaknuo i Dante Stipica, još jedan Hajdukov bivši član, koji je do Pogona došao nakon kratke epizode u CSKA iz Sofije.

U to ime Pogon se na društvenim mrežama zahvalio 'Bilima', napisavši "Hvala Hajduk" na poljskom jeziku uz objavu momčadi 2. kola Ekstraklase.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Pogon na pogon nekadašnjih Hajdukovih igrača...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.