Golman Monaca i reprezentacije Hrvatske

I Danijel Subašić podržao Zrinjski pred večerašnji meč

Ekipi Zrinjskog stiže podrška sa svih strana pred večerašnji duel protiv Utrechta.

Mostarski Plemići dočekuju na stadionu Pod Bijelim brijegom holandsku ekipu u okviru revanša 2. pretkola Evropa lige, a rezultat od 1:1 iz prvog meča im daje za pravo da se nadaju prolasku u treće pretkolo.

Mnogo poruka podrške dolazi za nogometaše Zrinjskog pred ovaj susret, a jedan od onih koji su ih podržali je i golman Monaca te reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić.

On se fotografisao s natpisom 'Neka traje', a sliku je objavio igrač Zrinjskog Ivan Čurjurić, čiji je Subašić očigledno dobar prijatelj, na svom Instagramu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, uz golmana Monaca bh. ekipu su između ostalog podržali Blaž Slišković, Toni Šunjić, Nemanja Bilbija...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.