Stigla čestitka iz jednog grada

Samo je jedan premijerligaš čestitao Zrinjskom na prolazu u treće pretkolo

Edmir Škorić

Nakon velike borbe i gola Lendrića u produžecima, HŠK Zrinjski je sinoć izborio plasman u treće pretkolo Evropske lige.

Bh. predstavnik i viceprvak Premijer lige je napravio ogroman uspjeh i izbacio ekipu iz holandske Eredivizije, Utrecht, a u narednom kolu igrat će protiv švedskog Malmea.

Zanimljivo, tek jedan klub iz Premijer lige je javno čestitao Plemićima na ostvarenom uspjehu i plasmanu u treće pretkolo.

Tako je čestitka, barem kada su u pitanju društvene mreže, stigla jedino iz Zenice, od ekipe Čelika, dok su ostali uglavnom ostali nijemi.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Naravno, nije praksa bh. klubova da rivalima kroz društvene mreže čestitaju na velikim postignućima, dok se u velikim evropskim klubovima i tome sve više pridaje pažnje i na taj se način stvaraju bolji odnosi između klubova, bez obzira na rivalitet.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.