HŠK Zrinjski jednom riječju opisao ludu noć i prolaz u 3. pretkolo

Veliki uspjeh bh. kluba

HŠK Zrinjski jednom riječju opisao ludu noć i prolaz u 3. pretkolo

S. Mlaćo

Zrinjski je sinoć u revanšu nakon produžetaka savladao holandski Utrecht i prošao dalje u treće pretkolo Evropske lige.

Bila je to luda noć u Mostaru, a Plemići su na krilima navijača stigli do velikog uspjeha.

Nakon meča nastala je prava ludnica na stadionu, a slavilo se u gradu na Neretvi do kasno u noć.

Zrinjski se na svom facebooku prisjetio utakmice uz zanimljiv status.

"Bilo je, zaista, šarmantno".

Vukas presretan nakon meča

"Čestitam mojim igračima koji su stvarno dali zadnji atom za ovaj uspjeh. Pun stadion je doprinjeo tome da izdrže sve do kraja. Jednostavno, svi smo sretni. Veliki uspjeh, drago mi je da sam dio toga. Grad diše za klub, razveselili smo navijače i niko sretniji od nas", istakao je on.

Prvo poluvrijeme je bilo nešto lošije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Falilo nam je osobnosti u prvom poluvremenu. Kao da se uvuklo nešto u nas. Ispucavali smo lopte, a kad smo krenuli igrati naše, dogodio se taj gol, ali momke nije presjekao gol. U nastavku smo smirili ekipu, rekao sam im da oni to mogu i da Utrecht nije bauk. Zabili smo gol i odvukli utakmicu u produžetke, nismo željeli rotirati. Nisu ni oni puno spremniji od nas, ne mogu se sjetiti neke njihove odlične šanse u nastavku".

"Očekivali smo te penale, nadali smo se tu nečemu, ali jednostavno se ovako moralo desiti. Izdržali smo do kraja i ovaj naš slogan neka traje".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
NEKA TRAJE !!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi