Da im se ne ponovi Chelsea: Malme pronašao način kako da u Široki šalje samo najvjernije navijače

Gosti dobili 1000 ulaznica

Da im se ne ponovi Chelsea: Malme pronašao način kako da u Široki šalje samo najvjernije navijače

E. Škorić

Nakon velikog uspjeha i plasmana u treće pretkolo Evropske lige, Zrinjski je počeo sa slavljem, ali ubrzo će se okrenuti narednim teškim mečevima.

Već za vikend Zrinjski gostuje na Grbavici Željezničaru, a nakon toga slijedi novi veliki okršaj u Evropskoj ligi. U trećem pretkolu Plemići će odmjeriti snage sa švedskim Malmeom, a prvi meč na programu je 8. avgusta u Švedskoj.

Na zvaničnoj stranici Malmea piše kako se revanš igra 15. avgusta od 20 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, pošto stadion u Mostaru ne ispunjava uslove za odigravanje utakmica trećeg pretkola.

Za drugu utakmicu će navijači švedskog kluba dobiti 1000 ulaznica, a u Malmeu su procijenili da je to dovoljan broj ulaznica za sve one koji žele bodriti Malmo na ovom gostovanju, ali ovaj put su se potrudili da oni najvjerniji ne ostanu uskraćeni za putovanje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Na nekim prethodnim gostovanjima, kao protiv Chelseaja, nije bilo dostupno dovoljno ulaznica i neki naši najvjerniji navijači nisu putovali u London, ali zato namjeravamo pokrenuti program vjernosti koji daje prednost onim najlojalnijim i najvjernijim navijačima. Sustav još nije spreman za potpuno korištenje, ali za ovaj meč upotrijebit ćemo jednostavnu verziju. Prodaja ulaznica u Ticketmasteru na programu je od petka, 2. augusta. U 08:00 otvara se prodaja za vlasnike godišnjih ulaznica koji su također članovi. U 11:00 sati otvara se prodaja za vlasnike ulaznica druge godine. U 14:00 sati otvara se prodaja za ostale članove. Od 16 sati prodaja je otvorena za sve navijače", navodi se na stranici Malmea.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Čuj 1000 ulaznica na Pecari!!??
1 6
Mirko
Mislim da se uopce neće igrati na Pecari bar ne 15.08 jer je to dan Širokog i Velika Gospa ,bit će posebna regulacija prometa ,koncert Thompsona i očekuje se na desetine tisuća ljudi koje se okupe i inače i bez koncerta.Nesto će morati mjenjati ili datum ili domaćinstvo ili idemo igrati u Dugopolje.A možda se Uefa smiluje pa budemo igrali pod BB.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi