Cristiano u nešto opuštenijem izdanju

Ronaldo: Postoji dosta igrača s kojima bih volio da sam igrao, ali jedan je ispred svih

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u intervjuu za engleske medije pričao je o svojoj karijeri i otkrio s kojim igračem bi volio da je imao šansu zaigrati.

Ronaldo je u svojoj dosadašnjoj karijeri osvoji skoro sve što je mogao, ali je priznao da i dalje ima itekako motiva za igru. Također, portugalski igrač je postigao nevjerovatan broj golova i za njega je itekako teško izabrati onaj najbolji.

"Uh, to je baš teško. Dao sam skoro 700 golova i sada izabrati neki je baš teško. Morao bih sjesti i malo razmisliti o tome koji je ona najbolji", rekao je Ronaldo.

Igrač Juventusa otkrio je da postoji veliki broj fudbalera s kojima bi vodlio da je imao šansu zaigrati, ali jedan je ispred svih.

"Ima zaista dosta igrača s kojima bih volio da sam igrao, ali ću spomenuti jednog koji je iz moje države i preminuo je prije nekoliko godina, a to je Eusebio. On je sin Portugala i zaista bih volio da sam imao šansu igrati s njim u reprezentaciji", dodao je CR.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 34-godišnji fudbaler pričao je i o svojoj poznatoj proslavi gola "Siuuu", te je oktiro kako je do iste došlo.

"To je bilo kada sam bio u Americi i igrali smo protiv Chelseaja. Ne znam odakle je to došlo, dao sam gol i samo sam rekao 'siuuu'. Bilo je spontano da budem iskren. Navijačima se to svidjelo i nastavio sam tako da slavim golove".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.