Juventus nudi trojicu igrača za Paula Pogbu

Ne odustaju od Francuza

Juventus nudi trojicu igrača za Paula Pogbu

Endin Čaušević

Italijanski mediji prenijeli su jutros da Juventus još uvijek nije odustao od dovođenja Paula Pogbe.

Pogba se najviše povezivao s prelaskom u Real Madrid, ali u posljednje vrijeme za njega se interesuje i Juventus. Poznato je da francuski reprezentativac nije baš sretan u Manchester Unitedu i da želi promijeniti klub.

Tuttosport prenosi da postoje velike šanse da se Pogba vrati u Juventus, a Stara dama je spremila novu ponudu za njega. Navodno, Juve je spreman da ponudi čak trojicu igrača u zamjenu za Pogbu.

Prvak Italije za Pogbu će ponuditi Paula Dybalu, Marija Mandžukića i Blaisea Matudija. No, najveći problem sigurno pravi činjenica da Dybala ne želi da ide na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, u Juventusu ne odustaju i vjeruju da mogu nagovoriti argentinskog napadača da pređe u United. Što se tiče Pogbe sigurno nije upitno da se on želi vratiti u Juve.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi