Tvrdi Tuttomercato

Džekin agent se susreo sa sportskim direktorom Rome i iznio napadačevu želju

Admin Čaušević

Silvano Martina, predstavnik Edina Džeke, posljednjih dana ima pune ruke posla. 

Martina je početkom ove sedmice nekoliko puta boravio u prostorijama Intera, a danas je održao i sastanak sa sportskim direktorom Rome, Gianlucom Petrachijem.

Tuttomercato je otkrio detalje sastanka, a prema tvrdnjama tog medija Džeko je posredstvom Martine izrazio želju da ga Roma proda.

Džekina želja je prema pisanju Tuttomercata da avanturu u dresu Intera počne što je prije moguće.

Stav Rome je ostao nepromijenjen, rimski klub za popularnog Dijamanta želi najmanje 20 miliona eura, dok Inter i dalje ne nudi više od 15 miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što definitivno usporava realizaciju transfera je činjenica da Roma još uvijek ne uspjeva da pronađe dostojnu zamjenu za kapitena bh. reprezentacije.

U međuvremenu, trener Vučice Paulo Fonseca, nastavlja uspješno računati na Džeku koji je s Romom odradio odličnu pred sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.