Bjelorusi slavili s 1:2

Trener BATE-a kući kao suvenir nosi baklje: "Rezultat na semaforu je objektivan prikaz susreta"

Admin Čaušević

BATE Borisov je rezultatom 1:2 pobijedio Sarajevo u prvom susretu trećeg pretkola Evropske lige

Alyaksey Baha je poslije utakmice kazao da je zadovoljan rezultatom ostvarenim protiv jakog protivnika.

"Mislim da se prekid pozitivno odrazio na igru FK Sarajevo, a što se tiče naše igre mislim da smo odradili dobar posao, postigli dva gola protiv jakog protivnika i ovo smatram dobrim rezultatom", rekao je trener BATE-a.

"Mislim da je objektivan prikaz današnje igre rezultat na semaforu, smatram da je u evropskim mečevim najbitniji rezlutat".

Kazao je da će sa sobom u Bjelorusiju kao poklon ponijeti dvije baklje.

"Dobio sma dvije baklje na poklon koje ću ponijeti sa sobom u Bjelorusiju, a generalno atmosfera je bila prava navijačka i svidjela mi se".

"Ne bih da ocjenjujem igru FK Sarajevo, to će uraditi njihov trener, ali mislim da je rezultatu doprinjelo naše iskustvo u prethodnim mečevima

O suđenju nije želio previše govoriti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ne bih komentarisao suđenje, za to postoji UEFA komitet koji će ocijeniti njihov posao i odlučiti da li su uradili dobar posao ili ne", rekao je Baha.

Revanš meč BATE - Sarajevo se igra 15. augusta u Borisovu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.