Handžić: Gol koji smo postigli značit će nam u revanšu

Napadač Sarajeva nakon meča

Handžić: Gol koji smo postigli značit će nam u revanšu

S. Grebović

Fudbaleri Sarajeva su večeras u Zenici doživjeli poraz u prvom meču trećeg pretkola Lige Evrope protiv BATE-a rezultatom 2:1.

Za Bjeloruse su pogađali Baga u 19. i Moukam u 71. minuti sa bijele tačke, dok je kakvu-takvu nadu bordo ekipi golom u 79. minutu dao Haris Handžić koji je dao svoje viđenje večerašnjeg meča.

"Značit će nam gol koji smo postigli u revašu. Šta je tu je idemo dalje. Žao nam je što nismo iskoristli svoje šanse zbog publike koja je došla u ovolikom broju. Potrošli smo se maksimalno, nema nam se šta zamjeriti ekipi. Dao sam taj gol, ali ostaje žal što nismo pobijedili. Iza mene je bio težak period zbog povrede koju sam pretrpio. Nadam se da sam dao maksimum i da sam ispunio očekivanja", riječi su napadača Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ugwemuhwem
Ovaj bas umislio da u gostima igraju ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti