Velkoski: Žalosno, možda to u našoj ligi prolazi, ali u Evropi teško

Sarajevo je primilo naivne golove

Velkoski: Žalosno, možda to u našoj ligi prolazi, ali u Evropi teško

E. Škorić

Krste Velkoski smatra da je Sarajevo večeras primilo naivne golove od BATE Borisova.

Sarajevo je u Zenici poraženo s 2:1, ali je vidno da može da se nosi sa prvakom Bjelorusije.

"Žalosno. Odigrali smo stvarno dobru utakmicu, kontrolisali svih 90 minuta, imali više šansi od njih. Naivno primamo golove. Žao mi je zbog momaka. Svi su dali maksimum. Hvala navijačima, idemo u revanš da pobijedimo. Pokazali smo da se možemo nositi s njima", rekao je Velkoski, dodavši:

"Moramo biti skocentrisani u odbrani. Primamo naivne golove, ekipa kao BATE to kažnjava. Kod nas u ligi to može proći, u Evropi teško".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"I u napadu nam treba koncentracije. Stvorili smo dosta šansi, ali izostala je realizacija. Idemo u Bjelorusiju na prolaz, dat ćemo sve od sebe", zaključio je Makedonac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
Krste brate, i ti sereš. Prodaš x lopti netačnim dodavanjima i nepažnjom oko sebe.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi