Obući će dres Rome

Pregovori u završnoj fazi, Dejan Lovren karijeru nastavlja u Seriji A

Edmir Škorić

Roma i Liverpool intenziviraju pregovore o Dejanu Lovrenu.

Hrvatski reprezentativac će sasvim sigurno napustiti Liverpool pošto nema zagarantovano mjesto u prvih 11, a njegov novi klub bi trebala biti Roma.

Iako se povezivao s Milanom tokom ljeta, sada je na pragu prelaska u Romu, koja će ga dovesti na posudbu s mogućnošću kupnje na kraju sezone za 18-20 miliona eura.

Rimljani su bili u potrazi za stoperom nakon što su Kostasa Manolasa prodali Napoliju i na kraju su ga pronašli na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lovren (30) mora da odigra određeni broj utakmica kako bi Vučica imala obavezu da ga kupi po isteku posudbenog ugovora.

Podsjećamo, Lovren je u Engleskoj od 2013. godine. Prvo je igrao u Southamptonu, a onda je prešao u Liverpool čiji je član već pet godina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.