Šta su italijanski mediji zaključili na osnovu Džekinog ponašanja na današnjem treningu?

I dalje je član Rome

Šta su italijanski mediji zaključili na osnovu Džekinog ponašanja na današnjem treningu?

E. Škorić

Edin Džeko navodno je svakim danom sve bliže prelasku u Inter.

Džeko je davno dogovorio uslove s Interom, ali transfer se sedmicama prolongira jer je Roma tražila 20 miliona eura, najmanje pet miliona više od cifre koju je Inter bio spreman da plati.

Ipak, nedavni pregovori u prostorijama Intera između Silvana Martine i Interovih direktora urodili su plodom i navodno je Dijamant na pragu transfera u Inter.

"Edin Džeko će do četvrtka postati igrač Intera", tvrdi Gazzetta dello sport, te navodi:

"Džeko je umoran zbog činjenice da je zaključan između dva tima. Ima želju za odlaskom i vjerovatno ga nećemo gledati u nedjeljnoj prijateljskom utakmici protiv Real Madrida. On je zamolio Romu da ne igra".

U međuvremenu, Corriere dello Sport objavljuje fotografije s treninga Rome uz zapažanje da se "Džeko smije i uživa na terenu unatoč priči o prelasku u Inter".

Spomenuti list navodi da se bh. reprezentativac ponaša kao pravi profesionalac...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije