Alisson je napustio teren u 39. minuti

Golman Liverpoola se povrijedio u utakmici protiv Norwicha

Stigle loše vijesti za Liverpool: Poznato je koliko bi Alisson trebao biti van terena

S. Pašalić

Liverpool je sinoć u 1. kolu nove sezone Premier lige savladao na Anfieldu Norwich sa 4:1.

Ipak, ono što je zadalo glavobolje Jurgenu Kloppu je bila povreda golmana Alissona koji je u 39. minuti morao napustiti teren.

"Alisson je mislio da ga je nešto udarilo i to nikada nije dobar znak. Izgleda da se radi o ozbiljnijoj povredi od istegnuća. Još uvijek ne znamo o čemu se radi, ali nažalost ne izgleda baš dobro", rekao je Klopp nakon utakmice.

Danas Daily Mail donosi loše vijesti za navijače Liverpoola i piše da bi golman Redsa mogao biti van terena i do mjesec i po.

Ako se ovo potvrdi, Alisson bi propustio utakmicu UEFA Superkupa protiv Chelseaja koja se igra u srijedu, i još pet utakmica u Premier ligi.

Od tih pet utakmica, Liverpool će dva puta igrati velike derbije protiv Chelseaja i Arsenala što bi bio veliki udarac za tim sa Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alisson je bio jedan od ključnih igrača Liverpoola prošle sezone u Premier ligi, ali i na putu do osvajanja Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.