Alisson se nakon povrede oglasio na Twitteru

Poslao poruku navijačima

Alisson se nakon povrede oglasio na Twitteru

Endin Čaušević

U prvom kolu nove sezone Premiershipa sinoć je Liverpool na Anfieldu savladao Norwich sa 4:1.

Redsi su lakše od očekivanog došli do pobjede protiv Kanarinaca, ali navijači nisu bili baš sretni nakon meča. Naime, sredinom prvog poluvremena iz igre je morao izaći golman Alisson koji se povrijedio.

Alisson je prilikom ispucavanja doživio povredu i odmah je zatražio ljekarsku pomoć.

Nakon što je brazilski golman ostao ležati na terenu utihnuo je cijeli stadion jer je bilo jasno da se radi o ozbiljnijoj povredi i da Alisson neće nastaviti meč.

Nakon velike podrške koju je dobio putem društvenih mreža od navijača Liverpoola ovaj golman odlučio se oglasiti putem Twittera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hvala vam za ove poruke podrške. Vratit ću se što je prije moguće i jači nego ikad", poručio je Alisson.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi