Postao novi član Adidasa

Zabio gol u debiju za Manchester United, pa potpisao ugovor života

Endin Čaušević

Daniel James ovog ljeta potpsao je za Manchester United u koji je stigao iz Swanseaja.

Crveni đavoli su ovog mladog igrača platili 15 miliona funti, a on je već na svom debiju pokazao da nije slučajno tu. James je debitovao protiv Chelseaja i u igru je ušao u drugom poluvremenu.

Samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru uspio je da postigne debitantski gol i postavi konačnih 4:0. Samo nekolio dana kasnije James je potipsao unosan ugovor s Adidasom.

Ovaj mladi igrač je postao član ove kompanije, te će nositi opremu Adidasa u narednim godinama. James je sigurno dobio veliku sumu novca za ovaj ugovor, ali detalji nisu objavljeni javno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.