Pogba ostavlja mogućnost odlaska iz Manchester Uniteda

Nesiguran u svoju budućnost

Pogba ostavlja mogućnost odlaska iz Manchester Uniteda

E. Škorić

Paul Pogba je odigrao dobar meč u pobjedi Manchester Uniteda nad Chelseajem (4:0), ali još nije siguran u svoju budućnost.

Pogba se povezuje s Real Madridom, kao i sa nekim italijanskim klubovima i za njega još nije gotovo kada je u pitanju naredna sezona, mada je prelazni rok za engleske klubove završen. Za ostale - još nije.

Navijači Uniteda su u strahu da će Francuz do kraja ljeta otići s Old Trafforda, a nisam nije siguran.

"Očigledno je mnogo toga rečeno, ali vrijeme će pokazati. Znak pitanja i dalje stoji kada je riječ o mojoj karijeri. Kako god bilo, sada sam u Manchesteru. Uživam da igram sa ovim igračima i želim da pobijedim u svakoj utakmici. Uvijek dajem sve od sebe, uvijek sam dobar kada je riječ o nogometuTo je ono što volim, moj posao", kaže Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Komentarisao je i visoku pobjedu nad Plavcima u nedjelju.

"U prvom poluvremenu oni su imali posjed lopte, ali smo dobro reagovali u nastavku. Kad god nam se ukazala prilika, iskoristili smo je. Imali smo sreće da povedemo iz penala, ali poslije tog slabijeg starta, meč smo završili odlično. Zadovoljni smo kako smo odigrali", zaključio je Pogba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi