Zašto ne slave?

Neshvatljiv prizor iz svlačionice Liverpoola: Navijačima sada ništa nije jasno...

E. Škorić

Liverpool je osvojio Superkup pošto je u srijedu navečer u Istanbulu savladao Chelsea nakon penala.

Liverpool je tako u novu sezonu krenuo osvojivši trofej kojeg je Jurgen Klopp uistinu želio, ali jedna stvar zabrinjava navijače, a to je snimak igrača kada ulaze u svlačionicu nakon što su savladali rivala iz Londona.

Šta je tu čudno? Na snimku se vidi kako igrači Liverpoola nisu nimalo oduševljeni, tek blagi osmijesi na licima igrača, a Fabinho pokušava da ih malo trgne...

Malo veselja tek kada su se upalile kamere...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedostatak radosti neobjašnjiv je navijačima, no možda su Redsi jednostavno svjesni da je to ipak manje važna titula naspram one o kojoj maštaju (Premier liga) ili one koju su osvojili krajem prošle sezone (Liga prvaka).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.