Abrahamu se sve vratilo sinoć radi tweeta od prije pet godina!

Promašio posljednji penal

Abrahamu se sve vratilo sinoć radi tweeta od prije pet godina!

A. Čaušević

Chelsea i Liverpool su odigrali veoma uzbudljiv i zanimljiv meč evropskog Super kupa, na kraju su slavili Redsi poslije boljeg izvođenja penala.

Bila je to druga titula koju je Juergen Klopp donio na Anfield Road te je tako onemogućio Franku Lampardu da dođe do prvog trofeja u trenerskoj karijeri.

Lampard može biti ponosan na svoje izabranike koji su ravnopravno parirali prvaku Evrope, a junak Plavaca mogao je biti Tammy Abraham.

Abraham je u produžetku promašio kolosalnu šansu, da bi u penal seriji promašio posljednji kazneni udarac, tačnije njegov pokušaj zaustavio je Adrian i donio pehar Liverpoolu.

Promašeni penal je na neki način došao kao osveta za Abrahamow tweet od prije pet godina kada je prozvao Stevena Gerrarda zbog famoznog proklizavanja protiv Chelseaja.

"Žao mi je, Liverpoole...Tako blizu, a tako daleko...", napisao je tada Abraham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pet godina kasnije na svoje su došle pristalice Redsa koji su retweetovali ovu objavu te su uglavnom ismijavali mladog napadača.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi