Ne ide u PSG

Nije izdržao: Semedo se oglasio na Instagramu zbog špekulacija za Neymara

Endin Čaušević

Neymar je još uvijek u centru pažnje sportske javnosti zbog stalnih špekulacija da će napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Jasno je da katalonski klub želi vratiti Neymara na Camp Nou, ali pregovori s Parižanima ne idu kako su se nadali. Barca je pokušala Coutinha poslati u PSG u zamjenu za Neymara, ali im to nije uspjelo.

Prije nekoliko dana objavljeno je da će Barcelona pristati na uslov PSG-a i u transfer uključiti desnog beka Nelsona Semeda, ali čini se da ovi navodi Mundo Deportiva nisu baš istiniti.

Naime, odmah nakon objave oglasio se i Semedo putem Instagrama koji je poručio da te informacije nisu istinite i zamolio je medije da više ne šire laži o tome.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Prestanite pričati gluposti. Ovo su lažne informacije", poručio je Semedo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.