Neymar želi napustiti PSG

Brazilac bi na kraju mogao stići u Torino

Veliki preokret u slučaju Neymara: Juventus poslao ponudu za igrača PSG-a

S. Pašalić

Barcelona i Real Madrid vode bitku za Neymara, a čini se da se sada u cijelu priču uključio i Juventus.

Naime, brazilski Globoesporte donosi vijest koja bi mogla uzdrmati evropski noogomet i piše da je je italijanski klub ponudio Paula Dybalu i određenu sumu novca za igrača PSG-a.

Interes dva španska kluba je već odavno poznat, ali PSG je do sada odbijao ponude Barcelone, a i sa Real Madridom ne može pronaći zajednički jezik.

S druge strane Thomas Tuchel je nedavno izjavio da Neymar može ići ukoliko za njega dođe zadovoljavajuća ponuda, a ova bi to svakako mogla biti.

PSG je zainteresovan za Dybalu koji je odbio transer u Manchester United i Tottenham, a njegova budućnost u Juventusu je i dalje pod znakom upitnika.

Italijanski i španski mediji su prenijeli informaciju Globoesportea pa tako AS piše da Juventus pored Dybale nudi i 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neymar nakon sukoba sa čelnim ljudima PSG-a svakako želi napustiti Pariz, pa bi mogao biti zainteresovan da pređe u redove italijanskog prvaka i zaigra sa Cristianom Ronaldom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.