Nije izdržao: Semedo se oglasio na Instagramu zbog špekulacija za Neymara

Ne ide u PSG

Nije izdržao: Semedo se oglasio na Instagramu zbog špekulacija za Neymara

E. Čaušević

Neymar je još uvijek u centru pažnje sportske javnosti zbog stalnih špekulacija da će napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Jasno je da katalonski klub želi vratiti Neymara na Camp Nou, ali pregovori s Parižanima ne idu kako su se nadali. Barca je pokušala Coutinha poslati u PSG u zamjenu za Neymara, ali im to nije uspjelo.

Prije nekoliko dana objavljeno je da će Barcelona pristati na uslov PSG-a i u transfer uključiti desnog beka Nelsona Semeda, ali čini se da ovi navodi Mundo Deportiva nisu baš istiniti.

Naime, odmah nakon objave oglasio se i Semedo putem Instagrama koji je poručio da te informacije nisu istinite i zamolio je medije da više ne šire laži o tome.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Prestanite pričati gluposti. Ovo su lažne informacije", poručio je Semedo.

Nelson

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

igb75759
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.Com
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi