Upoznao nove saigrače

Coutinho odradio prvi trening, a svi navijači Bayerna su zapazili jednu stvar

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho jučer je zvanično postao novi fubaler Bayerna.

Coutinho je u Bayern stigao iz Barcelone na posudbu do kraja ove sezone, a minhenski klub će ga moći kupiti narednog ljeta za 120 miliona eura. Brazilac je jučer zvanično predstavljen i zadužio je dres s brojem deset.

Već danas se Coutinho pojavio na treningu Bayerna kako bi se upoznao s novim saigračima, te će prema svemu sudeći već za vikend debitovati u dresu aktuelnog prvaka Njemačke.

Prvi Coutinhov trening privukao je dosta navijača Bayerna koji su ga s oduševljenjem dočekali. No, svi pričaju o tome kako je vidljivo da je Coutinho presretan što je napustio Barcelonu gdje je bio pod nevjerovatnim pritiskom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Brazilac na današnjem treningu jednostavno nije skidao osmijeh s lica i jasno je da je sretan što će zaigrati u dresu Bayerna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.