Klopp priznao da je htio vratiti Coutinha u Liverpool, ali je imao ogroman problem

Brazilac otišao u Bayern

Klopp priznao da je htio vratiti Coutinha u Liverpool, ali je imao ogroman problem

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho jučer je zvanično predstavljen kao novi fudbaler minhenskog Bayerna.

Coutinho je u Bayern stigao na jednogodišnju posudbu iz Barcelone, a Bavarci će narednog ljeta imati šansu da otkupe njegov ugovor za 120 miliona eura.

Brazilac je napustio Barcu nakon što nije ispunio očekivanja jer je bio pod ogromnim pritiskom. Coutinho je u Barcelonu stigao početkom 2018. godine iz Liverpoola za 160 miliona eura čime je postao najskuplji igrač u historiji ovog kluba.

No, od dolaska na Camp Nou nije pokazao ono što se od njega očekivalo, te je Barca odlučila da ga pusti u Bayern. O ovom transferu govorio je i Jurgen Klopp koji je na neki način priznao da je želio vratiti Coutinha na Anfield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zvuči malo čudno, ali nismo mogli da ga priuštimo. Već smo potrošili novac koji su dobili za njega kada je otišao u Barcelonu i nismo ga mogli vratiti. On je odličan čovjek i igrač. Može napraviti promjenu jednim potezom i to je dokazao milion puta. Ako je u pravom okruženju onda ga niko ne može zaustaviti", rekao je Klopp.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Pljuc
Al vas Klop folira, čuj nema para a zaradio 300 miliona najmanje prošle sezone a nikog kupio nije za ovu hehehe
1 0
igb75759
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.Com
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi