Solskjaer smatra da nije bilo potrebe da se izmjene naprave ranije

Norvežanin je napravio još dvije izmjene u 89. minuti utakmice

Solskjaer objasnio zašto je prvu izmjenu napravio tek u 81. minuti

S. Pašalić

Manchester United je sinoć odigrao 1:1 protiv Wolverhamptona u gostima.

Ekipa koju sa klupe predvodi Ole Gunnar Solskjaer je povela golom Martiala, a Ruben Neves je u drugom poluvremenu izjednačio na 1:1.

Paul Pogba je mogao u 68. minuti donijeti novo vodstvo Unitedu, ali je promašio penal, a zanimljivo je da i pored toga što se rezultat nije mijenjao, Solskjaer je prvu izmjenu napravio tek u 81. minuti.

Juan Mata je tada ušao u igru, a Solskjaer je u 89. minuti napravio još dvije izmjene kada su Greenwood i Pereira ušli u igru, te smatra da nije bilo potrebe da izvrši izmjene prije toga.

"Osjećao sam kako smo se mučili prvih 15 minuta drugog poluvremena", rekao je novinarima.

"Igrali smo kako je njima odgovaralo s kvalitetom naše igre i zasluženo su postigli gol, Traore je bio dio toga."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"I trebalo nam je pet minuta, a onda smo ušli u igru, osjetio sam to. Nisam mislio da je izmjena potrebna i kako se bližio kraj utakmice mogli smo pobijediti sa penalom, ali to je odluka koju napravite tamo i tada."

"Dominirali smo u posjedu lopte, Postigli smo prvi gol i u drugom poluvremenu znali smo da će nas napasti. Vjerovatno su postigli gol koji su i zaslužili. Mislio sam da smo opet preuzeli kontrolu i mogli smo ih pobijediti.", dodao je Norvežanin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.