Neville potpuno bijesan zbog onog što je sinoć vidio: Zašto je bilo rasprave? Ne sviđa mi se to
Pogba je na kraju uzeo loptu i izveo penal

Bivši igrač Uniteda komentarisao raspravu Rashforda i Pogbe oko izvođenja penala

Neville potpuno bijesan zbog onog što je sinoć vidio: Zašto je bilo rasprave? Ne sviđa mi se to

S. Pašalić

Manchester United je sinoć u utakmici 2. kola Premier lige odigrao 1:1 na gostovanju kod ekipe Wolverhamptona.

Crveni đavoli su poveli golom Martiala u 27. minuti, ali je Ruben Neves u 55. minuti sjajnim golom izjednačio na 1:1.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je ipak imala priliku stići do nove prednosti i možda pobjede kada je dobila penal, ali je golman domaćih, Rui Patricio, odbranio šut Paula Pogbe.

Ipak, navijači Manchester Uniteda su mogli vidjeti raspravu Marcusa Rashforda i Paula Pogbe oko toga ko bi trebao izvesti penal.

Mnogima se to nije svidjelo, a posebno bivšem igraču Uniteda, Garyju Nevilleu koji je nakon meča komentarisao ovaj detalj.

"Zašto se raspravlja o tome ko će izvesti penal? Ne sviđa mi se. Nikada ne bi trebalo biti rasprave.", rekao je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pogba je u posljednjih 12 mjeseci promašio četiri penala. Mislili biste da je imao priliku."

"Rashford je postigao pogodak prošle sedmice, trebao je izvesti penal. Ali tamo nije bilo vođe. Nešto nije bilo u redu. Oni se između sebe nisu mogli odlučiti.", dodao je Neville.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Zna se uvijek unaprijed ko puca penale. Pa to cak i na amaterskom nivou odluci trener prije utakmice tako da razumijem bijes navijaca.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi