Lopez i Icardi su "zaratili" nakon aferu u koju je bila uključena i Wanda Nara

Argentinac je trenutno slobodan igrač

Di Marzio: Dinamo Zagreb želi dovesti Maxija Lopeza!

S. Pašalić

Stručnjak za transfere i jedna od najboljih italijanskih novinara, Gianluca Di Marzio ponovo donosi zanimljive vijesti.

Naime, on piše kako je NK Dinamo zainteresovan da u svoje redove dovede argentinskog napadača Maxija Lopeza koji je još od proljeća slobodan igrač.

35-godišnji Lopez je u Evropu stigao još 2005. godine kada je iz River Platea prešao u Barcelonu za 6.5 miliona eura, ali se nije baš naigrao te je nakon samo šest mjeseci posuđen u Mallorcu, a već 2007. je napustio Camp Nou i otišao u Rusiju.

Nakon toga je Lopez najveći dio svoje karijere proveo u Italiji igrajući za Cataniju, Milan, Sampdoriju, Chievo, Torino i Udinese.

Crotone, koji igra u Seriji B, kao i neki brazilski klubovi su također pokazali interes za Maxija Lopeza.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U žižu javnosti je došao nakon što mu je Mauro Icardi "ukrao" njegovu suprugu Wandu Naru, a nakon toga je bio u "ratu" sa igračem Intera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.