Fudbaler Zvezde hoće Dinamo: "Bio bi to spektakl 21. stoljeća"

Snovi u Ligi šampiona

Fudbaler Zvezde hoće Dinamo: "Bio bi to spektakl 21. stoljeća"

Crvena zvezda je eliminisavši Kopenhagen osigurala plasman u play-off za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka.

Pred beogradskim timom sada su dvije najvažnije utakmice u sezoni. Ukoliko pobijede u play-offu Young Boys osim novog ulaska u Ligu šampiona će osigurati i višemilionski profit, a na Marakani vjeruju da će u tome uspjeti, pa već uveliko razmišljaju i o mogućim protivnicima u grupnoj fazi.

Jedan od junaka Crvene zvezde u raspucavanju protiv Kopenhagena Radovan Pankov izjavio je kako bi u grupnoj fazi želio izvući hrvatskog prvaka, odnosno - zagrebački Dinamo.

"Volio bih da smo Dinamo izvukli i ranije, u trećem pretkolu ili play-offu. Volim te velike utakmice, a s njima bi sigurno bila posebna. Moguće da bi to bile i utakmice 21. stoljeća. Zamislite tog spektakla", rekao je Pankov za Kurir, pa dodao:

"Ma, Dinamo bi bio protivnik po mjeri. Bila bi to borba za treće mjesto koje donosi plasman u nokaut-fazu Evropske lige, jer bolje je izvući Dinamo s kojim možeš igrati, nego da ponovo budemo u grupni smrti kao prošle godine."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Odao je i koje bi još klubove želio.

"Neozbiljno je o tome pričati, ali hajde, želja nek bude, pored Dinama, Real ili Barcelona. Od engleskih klubova ne bih nijedan, jer me privlače. Od Italijana neka budu Juventus ili Inter", dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Koji su to cetnici dan danas.. Zasto on zeli bas dinamo?! Razmislimo
10 0
Saimai1316
Nije me briga ni za jedne ni za druge al realno jarane daleko je dinamo ispred zvijezde,mozda u toj jednoj utakmici na marakani pred tim navijacima mogu nesto napraviti al generalno dinamo je sila za zvijezdu
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi