Dinamo završio drugi najveći transfer u klupskoj historiji

Odličan posao Modrih

Dinamo završio drugi najveći transfer u klupskoj historiji

Admin Čaušević

Dinamo je dogovorio drugi najveći transfer u klupskoj historiji, prenose hrvatski mediji. 

Novo pojačanje Modrih stiže iz Lokomotive i riječ je o veznjaku Luki Ivanušecu koji će biti plaćen tri miliona eura.

Modri će ovog 20-godišnjaka platiti u nekoliko rata, a Lokosima će pripsati i određeni postotak od inostranog transfera.

Ivanušeć bi danas i zvanično trebao postati član prvaka Hrvatske što znači da bi mogao konkurisati za revanš susret play-offa Lige prvaka protiv Rosenborga.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osim Dinama za talentovanog fudbalera još su bili zainteresovani i grčki velikani PAOK i Olympiacos, međutim na kraju je ispunjena velika želja Nenada Bjelice.

Inače, ovo će biti drugi najveći ulazni transfer u historiji Dinama, a rekoreder je i dalje Marko Rog koji je prije tri godine prilikom dolaska iz Splita plaćen pet miliona eura.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Plate 3 miliona igrača u svojoj podružnici.
2 0
Exeter
A kako je Split uspio propasti.. kad su prodali igrača za 5 miliona.. zamislite kakvi su lopovi bili u tom klubu.. ili je jednostavno patka..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi