Nekadašnja UFC prvakinja

Ronda Rousey doživjela stravičnu povredu na snimanju serije

Midhat Šljivak

Nekadašnja UFC prvakinja i članica WWE federacije Ronda Rousey doživjela je zaista stravičnu povredu na snimanju serije.

Njoj je prst doslovno otkinut tokom snimanja jedne scene. Na prste su joj pala brodska vrata, a sve je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Skoro sam izgubila prste na snimaju. Čudna nesreća, brodska vrata su mi pala na ruku, mislila sam da sam samo prikliještila prste i nisam uopšte obraćala pažnju na bol. Nastavila sam snimati i u pauzi sam vdijela šta se desilo", napisala je Ronda.

Ona je pohvalila modernu medicinu koja joj je jako brzo sanirala ovu zaista stravičnu povredu.

Podsjetimo, Ronda Rousey je nekadašnja velika zvijezda UFC-a. Bila je godinama prvakinja, ali s enakon dva uzastopna poraza 2016. godine odlučila povući.

Potom je bila i dio WWE federacije, gdje je također bila šampionka, ali je i hrvačku karijeru odlučila nakratko zamrznuti i posvetiti se glumačkoj karijeri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti