Ronda Rousey se udaje: Ne želim neke posebne dekoracije

Travis je zaprosio u Novom Zelandu

Ronda Rousey se udaje: Ne želim neke posebne dekoracije

E. Škorić

Američka borkinja Ronda Rousey udaje se za UFC borca Travisa Brownea.

Browne je pod vodopadom u Novom Zelandu prošle sedmice zaprosio Rondu nakon dvije godine veze i sretno zaljubljeni par uskoro će ozvaničiti svoju vezu.

"Osjećao sam da je to pravo mjesto za prosidbu", rekao je sretnik Travis za TMZ, a Ronda je oduševljena što će uskoro obući bijelu haljinu. Ili neće? 

"Ne planiram posebno vjenčanje, ne želim nekakve dekoracije ili cvijeće. Samo da negdje odemo i jedemo", kazala je Ronda.

Nakon više od godinu dana izvan oktogona, Ronda se vratila protiv Nunes ali je izgubila za samo 48 sekundi. Njen budući suprug Brown poražen je u posljednje tri borbe, od Derricka Lewisa, Fabricija Werduam i Caina Velasqueza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije