Španac na cijeni

Olmov otac otkrio koliko Dinamo želi za svog najboljeg fudbalera

Admin Čaušević

Dinamo je na pravom putu da realizuje najveći izlazni transfer u historiji ne samo Hrvatske već i cijele regije. 

Hvatski prvak u svojim redovima ima jednog od najboljih mladih igrača svijeta. Riječ je o Daniju Olmu, Špancu koji ne prestaje oduševljavati fudbalski svijet.

U razgovoru za italijanske medije Olmov otac Miguel je poručio da Dinamo za izuzetno talentovanog veznjaka želi 40 miliona eura.

Prema nekim navodima najveće ponuda do sada su poslali Bayern i Everton i to po 28 miliona eura, ali to nije zadovoljilo ljude u Maksimiru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Plan Dinama je da se plasira u Ligu prvaka s Olmom u ekipi, a zatim proda svog najboljeg igrača za rekordnu sumu.

Zahvaljujući ugovoru koji traje do 2021. godine Dinamova pozicija je čvrsta i zato Zagrepčani još uvijek nisu u žurbi da puste sjajnog Španca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti