Di Marzio: Dinamo Zagreb želi dovesti Maxija Lopeza!
Lopez i Icardi su "zaratili" nakon aferu u koju je bila uključena i Wanda Nara

Argentinac je trenutno slobodan igrač

Di Marzio: Dinamo Zagreb želi dovesti Maxija Lopeza!

S. Pašalić

Stručnjak za transfere i jedna od najboljih italijanskih novinara, Gianluca Di Marzio ponovo donosi zanimljive vijesti.

Naime, on piše kako je NK Dinamo zainteresovan da u svoje redove dovede argentinskog napadača Maxija Lopeza koji je još od proljeća slobodan igrač.

35-godišnji Lopez je u Evropu stigao još 2005. godine kada je iz River Platea prešao u Barcelonu za 6.5 miliona eura, ali se nije baš naigrao te je nakon samo šest mjeseci posuđen u Mallorcu, a već 2007. je napustio Camp Nou i otišao u Rusiju.

Nakon toga je Lopez najveći dio svoje karijere proveo u Italiji igrajući za Cataniju, Milan, Sampdoriju, Chievo, Torino i Udinese.

Crotone, koji igra u Seriji B, kao i neki brazilski klubovi su također pokazali interes za Maxija Lopeza.

U žižu javnosti je došao nakon što mu je Mauro Icardi "ukrao" njegovu suprugu Wandu Naru, a nakon toga je bio u "ratu" sa igračem Intera.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fmi89151
Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah mi je kući ponuđeno najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu vjerovati koliko je lako jednom probati. ------->>>> WebJob33.Com
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi